tokalla opiskeluviikolla päästiin jo itsekin ihan oikeasti tekemään jotain. loogisesti aloitimme ensihoidon harjoittelulla, muutaman aiheeseen tutustuttavan luennon jälkeen. elvyttämisen harjoittelu anne -nukella on jostain syystä aina yhtä outoa. mutta onnekseni huomasin, että kyllä rutiinilla tuolta jostain selkäytimestä tulee rytmi ja tekniikka. vauvan elvyttäminen olikin jo sitten monimutkaisempi homma. uskomatonta, että niin pieneen ihmiseen riittää vain aivan olematon henkäys.
 
meidän opetustyyli vaikuttaa ainakin omalta kannaltani lupaavalta. tutor -istunnot sujuneet mielestäni oikein kivasti, ja toivon todella, että sama vireystaso pysyy yllä, kunhan saadaan nämä orientoivat opinnot alta pois. tällä hetkellä tuntuu todellakin, että tein oikean valinnan kaupungin suhteen.
 
kirjoja on pitäny myös miettiä, mitä ostaisin ja mitä en. ostan varmaan joitakin turhia. mutta ehkä parempi niin, kuin että sitten ennen tenttiä olen täysin hukassa, koska minulla ei ole mitään lähdettä. (tai no, toivon mukaanhan olen opiskellut ahkerasti koko jakson ajan) ja googletus pelastaa monesti.
 
mutta kaikesta huolimatta olen ihan hileenä. ensi jaksossa pääsen jo pistelemään ;)